Pui cu ciuperci Demi-Glace și smochine

Pui cu ciuperci Demi-Glace și smochine
Această rețetă face 8 porții cu 90 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ulei de canolan, frunze de pătrunjel, pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Friptură cuier la grătar cu ciuperci Demi-Glace, Demi-Glace, și Carne De Vită Demi-Glace pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați shiitakes uscate într-un castron mic și acoperiți cu apă fierbinte timp de aproximativ 30 de minute pentru a le permite să se rehidrateze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Clătiți puiul pentru a îndepărta orice reziduu și uscați-l cu prosoape de hârtie. Frecați condimentele mesquite pe toate părțile de pui. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-o tigaie mare, rumeniți puiul pe toate părțile și așezați-l pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Transferați puiul la cuptor și coaceți până când sucurile se limpezesc și puiul este fraged cu furculița, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
În timp ce puiul este la cuptor, pregătiți demi-glace de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Încălziți uleiul de canola într-o cratiță medie la foc mediu-mare și sotați ceapa roșie, țelina și usturoiul până când încep să se caramelizeze ușor, având grijă să nu le ardeți. Degajează tigaia cu vinul roșu și, când cea mai mare parte a alcoolului s-a evaporat, adaugă legumele, bulionul, roșiile, frunzele de pătrunjel și cimbru. Reveniți la o fierbere blândă și lăsați lichidul să se reducă la jumătate, apoi strecurați într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
AlcoolAlcool
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Strecurați ciupercile prin prosoape de hârtie pentru a rezerva lichidul de înmuiere. Folosiți 1/2 cană din lichidul de înmuiere a ciupercilor într-o cratiță mică pentru a face sosul amestecând în demi-glace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
8
Încălziți câteva minute pentru a lăsa aromele să se integreze.
9
Se ia de pe foc și se pliază în ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
10
Tăiați smochinele pe jumătate pe lungime. Aranjați puiul pe vasul de servire, lingurați puțin sos deasupra și garnisiți cu smochine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista