Pui cu ciuperci Demi-Glace și smochine

Pui cu ciuperci Demi-Glace și smochine
Această rețetă face 8 porții cu 90 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ulei de canolan, frunze de pătrunjel, pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Friptură cuier la grătar cu ciuperci Demi-Glace, Demi-Glace, și Carne De Vită Demi-Glace pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați shiitakes uscate într-un castron mic și acoperiți cu apă fierbinte timp de aproximativ 30 de minute pentru a le permite să se rehidrateze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Clătiți puiul pentru a îndepărta orice reziduu și uscați-l cu prosoape de hârtie. Frecați condimentele mesquite pe toate părțile de pui. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-o tigaie mare, rumeniți puiul pe toate părțile și așezați-l pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Transferați puiul la cuptor și coaceți până când sucurile se limpezesc și puiul este fraged cu furculița, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
În timp ce puiul este la cuptor, pregătiți demi-glace de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Încălziți uleiul de canola într-o cratiță medie la foc mediu-mare și sotați ceapa roșie, țelina și usturoiul până când încep să se caramelizeze ușor, având grijă să nu le ardeți. Degajează tigaia cu vinul roșu și, când cea mai mare parte a alcoolului s-a evaporat, adaugă legumele, bulionul, roșiile, frunzele de pătrunjel și cimbru. Reveniți la o fierbere blândă și lăsați lichidul să se reducă la jumătate, apoi strecurați într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
AlcoolAlcool
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Strecurați ciupercile prin prosoape de hârtie pentru a rezerva lichidul de înmuiere. Folosiți 1/2 cană din lichidul de înmuiere a ciupercilor într-o cratiță mică pentru a face sosul amestecând în demi-glace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
8
Încălziți câteva minute pentru a lăsa aromele să se integreze.
9
Se ia de pe foc și se pliază în ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
10
Tăiați smochinele pe jumătate pe lungime. Aranjați puiul pe vasul de servire, lingurați puțin sos deasupra și garnisiți cu smochine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista