Pui cu Chutney de roșii-ghimbir
Puiul cu chutney de roșii-ghimbir este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,96 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 285 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați mai puțin-bulion de pui de sodiu, sare kosher, jumătăți de piept de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Tandoori - pui condimentat cu chutney de roșii-ghimbir, Chutney de roșii-ghimbir, și Chutney De Ghimbir Cu Roșii Proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti puiul, puneți făina într-un vas superficial.
Presărați puiul uniform cu 1/4 linguriță sare kosher; pui de dragare în făină.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați puiul în tigaie; gătiți 6 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata și ușor rumenit.
Scoateți din tigaie; păstrați cald. Ștergeți tava cu un prosop de hârtie.
Pentru a pregăti chutney, încălziți 1 linguriță de ulei de măsline în tigaie la foc mediu-mare; adăugați ceapa, ghimbirul și usturoiul în tigaie. Gatiti 4 minute sau doar pana cand se inmoaie.
Adăugați roșiile și ingredientele rămase; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute. Descoperiți și gătiți 6 minute sau până când se îngroașă ușor.