Pui cu Chile verde rapid

Pui cu Rapid Chile Verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 411 calorii, 41G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $3.09 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr, cartofi prăjiți cu rozmarin-usturoi, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma grapefruitul, puteți urma acest fel principal cu Tort de iaurt cu Grapefruit cu glazură de Grapefruit ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Quick Chile Verde, Rapid și ușor de casă Chile Verde Burritos, și Pui Chile Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Presărați puiul uniform cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru.
Adăugați puiul în tigaie; gătiți 6 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
În timp ce puiul gătește, încălziți o cratiță mică la foc mediu.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați restul de 1/4 linguriță de sare, restul de 1/4 linguriță de piper negru, ceapă și următoarele 5 ingrediente (prin jalapeo); gatiti 8 minute sau pana cand legumele sunt fragede, amestecand ocazional.
Puneți amestecul de tomatillo într-un blender; adăugați suc de lămâie.
Scoateți bucata centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Pulsează de 10 ori sau până se formează o salsa groasă. Lingura amestec tomatillo peste pui; se presara cu coriandru.