Pui cu Chicharo (mazăre de zăpadă)
Pui cu Chicharo (mazăre de zăpadă) este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 305 calorii, 22g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.45 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână morcov, amidon de porumb, bucăți de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 58%. Rețete similare includ Se amestecă carnea de vițel cu mazăre de zăpadă și lăstari de mazăre de zăpadă, Pui cu mazăre de zăpadă, și Mazăre de zăpadă și pui.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa și usturoiul în uleiul de măsline până la parfum, aproximativ 5 minute. Se amestecă sosul de stridii în amestec; condimentează cu sare și piper.
Adăugați puiul și amestecați; acoperiți și gătiți timp de 10 minute.
Adăugați Roșia, morcovul și țelina; acoperiți din nou și gătiți încă 5 minute. Gătiți bucățile de pui până când nu mai sunt roz la os și sucurile se limpezesc, un termometru citit instantaneu introdus lângă os ar trebui să citească 165 grade F (74 grade C). Îndoiți mazărea de zăpadă în amestec.
Bateți amidonul de porumb și apa împreună într-un castron mic până când nu rămân bulgări; amestecați în lichidul din tigaie. Lăsați amestecul să se fierbe până când sosul s-a îngroșat, aproximativ 5 minute.