Pui cu Chicharo (mazăre de zăpadă)

Pui cu Chicharo (mazăre de zăpadă)
Pui cu Chicharo (mazăre de zăpadă) este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 305 calorii, 22g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.45 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână morcov, amidon de porumb, bucăți de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 58%. Rețete similare includ Se amestecă carnea de vițel cu mazăre de zăpadă și lăstari de mazăre de zăpadă, Pui cu mazăre de zăpadă, și Mazăre de zăpadă și pui.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa și usturoiul în uleiul de măsline până la parfum, aproximativ 5 minute. Se amestecă sosul de stridii în amestec; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos De StridiiSos De Stridii
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați puiul și amestecați; acoperiți și gătiți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
3
Adăugați Roșia, morcovul și țelina; acoperiți din nou și gătiți încă 5 minute. Gătiți bucățile de pui până când nu mai sunt roz la os și sucurile se limpezesc, un termometru citit instantaneu introdus lângă os ar trebui să citească 165 grade F (74 grade C). Îndoiți mazărea de zăpadă în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Mazăre De ZăpadăMazăre De Zăpadă
MorcovMorcov
țelinățelină
TomateTomate
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
4
Bateți amidonul de porumb și apa împreună într-un castron mic până când nu rămân bulgări; amestecați în lichidul din tigaie. Lăsați amestecul să se fierbe până când sosul s-a îngroșat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BatetiBateti
BolBol
5
Se servește fierbinte.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista