Pui Cu Ceapă De Lămâie În Patru Pași

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu ceapă de lămâie în patru pași. Pentru $ 3.45 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 482 calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de cimbru, ulei de măsline, jumătăți de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Încercați Pui flexibil în 4 pași pentru familie și companie-pui Rustic cu ceapă de lămâie, Ukadiche Modak-Modakam - Vella Kozhukattai-Vinayaka Chavithi s (pas cu pas ), și Pizza integrală de grâu scoateți rulourile {cu un simplu Tutorial pas cu pas} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentează puiul cu cimbru uscat și sare și piper după gust.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu și adăugați uleiul de măsline.
Puneți făina într-un vas puțin adânc. Lucrând în loturi, dragați puiul în făină și adăugați-l în tigaie; se sotează până se gătește, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o farfurie și cort cu folie de aluminiu.
Adăugați ceapa roșie și cimbrul proaspăt în tigaie și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până se aromează, aproximativ 5 minute.
Combinați vinul, bulionul de pui și sucul de 1 lămâie într-un bol. Întoarceți căldura sub tigaie la înălțime și degresați cu amestecul de bulion, răzuind tigaia cu o lingură de lemn. Gatiti pana cand lichidul incepe sa se reduca, aproximativ 10 minute.
Scoateți de pe foc și amestecați în 1 1/2 linguri unt. Condimentează cu sare și piper. Între timp, puneți spanacul într-un vas sigur pentru microunde și adăugați 3 linguri de apă; acoperiți ușor cu folie de plastic și cuptor cu microunde până la cald și ofilit, 5 până la 6 minute.
Scurgeți și aruncați cu restul de 1/2 lingură de unt, sucul de lămâie rămasă și sare și piper după gust. Aranjați pe un platou și deasupra cu puiul. Puneți sosul deasupra. Pe porție: Calorii: 467; grăsime totală: 19 grame; grăsimi saturate: 6 grame; proteine: 56 grame; carbohidrați totali: 16 grame; zahăr: grame; fibră: 3 grame; Colesterol: 153 miligrame; Sodiu: 282 miligrame fotografie de Charles Masters