Pui Cu Bijuterii
Puiul cu bijuterii este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 110 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână vin, bulion de pui degresat cu grăsimi, afine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pui Cu Orez Cu Șofran Cu Bijuterii, Cookie-Uri Cu Bijuterii, și Orez Cu Bijuterii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți puiul într-o tigaie de 11 până la 12 inci.
Adăugați bulion, coajă de portocală, suc de portocale, vin, bucăți de fructe uscate și afine uscate. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura și fierbeți până când carnea nu mai este roz în centrul celei mai groase părți (tăiată la test), 15 până la 20 de minute în total.
Transferați puiul într-un platou; păstrați cald.
Se fierb sucurile de tigaie la foc mare, neacoperite, până se reduc la 1 cană, 3 până la 4 minute.
Se amestecă amidonul de porumb cu 3 linguri de apă, se toarnă în sos și se amestecă până la fierbere.
Umpleți puiul cu o parte din sos și turnați restul într-un bol.
Presărați puiul cu ceapă verde.
Se servește cu sosul rămas și sare pentru a adăuga după gust.