Pui cu ardei și anghinare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu ardei și anghinare. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 230 calorii, 31g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,12 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper, ceapă verde, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Papioane cu pui, ardei roșii și anghinare, Pui la grătar cu ardei și anghinare, și Quesadillas de pui și legume mixte cu anghinare, ciuperci și ardei roșii prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Refrigerați anghinarea. În sticlă superficială sau vas de plastic, amestecați marinada rezervată și vinul.
Adăugați pui și ardei grași, întorcându-se pentru a acoperi cu marinată. Capac; la frigider cel puțin 30 de minute, dar nu mai mult de 24 de ore, întorcându-se ocazional.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Scoateți puiul și ardeii grași din marinată; rezervați marinada.
Puneți puiul pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gatiti 5 minute. Întoarceți puiul; adăugați ardei grași la grătar. Acoperiți grătarul; gătiți 10 până la 15 minute sau până când ardeii sunt fragede și sucul de pui este limpede când se taie centrul celei mai groase părți (165 buc.f).
Se strecoară marinada. În cratița de 1 litru, amestecați marinada, anghinarea, ceapa și piperul.
Se încălzește la fierbere; se fierbe și se amestecă 1 minut.
Se servește cu pui și ardei gras.