Pui cu aragaz lent în vin roșu
Puiul cu aragaz lent în vin roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 255 calorii, 21g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de apă, sare, frunze de dafin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Aragaz lent Coq au Vin (pui în vin), Vin condimentat cu aragaz lent + 12 zile de cadouri {Ziua 3: aragaz lent KitchenAid}, și Vin Fiert Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Căptușiți placa cu microunde cu prosop de hârtie cu microunde.
Adăugați slănină; acoperiți cu prosop de hârtie. Cuptorul cu microunde la maxim 3 până la 5 minute sau până când este crocant. Crumble bacon.
Pulverizați aragazul lent de 5 până la 6 litri cu spray de gătit.
Adăugați morcovi, ceapă, slănină, sare, piper, cimbru, usturoi, foi de dafin, vin și bulion.
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-10 ore.
Îndepărtați orice grăsime de pe suprafața amestecului de pui. Se amestecă ciupercile. Într-un castron mic, amestecați făina și apa; se amestecă în amestecul de pui. Se amestecă pătrunjelul.
Creșteți setarea căldurii la mare. Capac; gatiti aproximativ 30 de minute mai mult sau pana cand amestecul este ingrosat.
Îndepărtați frunzele de dafin înainte de servire.
Se presară cu pătrunjelul tocat rămas.