Pui cu aragaz lent cu umplutură

Pui cu aragaz lent cu umplutură
Puiul cu aragaz lent cu umplutură este un fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 364 calorii, 31g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 7 ore și 5 minute. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 675 ar spune că a lovit locul. Cap la magazin și ridica umplutura Se amestecă, crema de supa de pui, Piept de pui, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Pui cu aragaz lent și plăcintă cu oală de umplutură, Pui cu aragaz lent și caserolă de umplutură, și Caserola De Umplutură De Pui Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
Puneți puiul în fundul unui aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Se toarnă bulion peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
3
Se amestecă supa, umplutura și apa într-un castron; lingura deasupra puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Gatiti la foc mic timp de 7 ore.
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista