Pui cu aragaz lent cu sos cremos de boia
Puiul cu aragaz lent cu sos cremos de boia este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 5 și costă 2,76 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 57G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 474 calorii. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, coapse de pui, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore și 20 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Pui De Boia Cu Aragaz Lent, Pui De Boia Cu Aragaz Lent, și Pui cu aragaz lent în sos cremos de roșii uscat la soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri, puneți puiul și ceapa. Într-un castron mic, amestecați bulionul și boia de ardei; se toarnă peste pui.
Capac; gatiti la foc mic setarea 7-8 ore.
Cu aproximativ 20 de minute înainte de servire, gătiți și scurgeți tăiței conform instrucțiunilor de pe pachet.
Scoateți puiul și ceapa din aragaz, folosind lingura cu fante.
Așezați pe platoul de servire; acoperiți pentru a se încălzi. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și apa; se amestecă în sucuri în aragaz. Creșteți setarea căldurii la mare. Capac; gatiti aproximativ 10 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă topperul de cartofi.
Se toarnă sosul peste pui.
Se servește peste tăiței.