Puiul cu aragaz lent cu sos cremos de boia este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 5 și costă 2,76 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 57G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 474 calorii. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, coapse de pui, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore și 20 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Pui De Boia Cu Aragaz Lent, Pui De Boia Cu Aragaz Lent, și Pui cu aragaz lent în sos cremos de roșii uscat la soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri, puneți puiul și ceapa. Într-un castron mic, amestecați bulionul și boia de ardei; se toarnă peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se presară cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare, Pentru Marginile Paharului
3
Capac; gatiti la foc mic setarea 7-8 ore.
4
Cu aproximativ 20 de minute înainte de servire, gătiți și scurgeți tăiței conform instrucțiunilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5
Scoateți puiul și ceapa din aragaz, folosind lingura cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6
Așezați pe platoul de servire; acoperiți pentru a se încălzi. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și apa; se amestecă în sucuri în aragaz. Creșteți setarea căldurii la mare. Capac; gatiti aproximativ 10 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă topperul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat