Pui cu aragaz lent cu roșii și anghinare
Puiul cu aragaz lent cu roșii și anghinare este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,95 USD pe porție. O porție conține 492 calorii, 66g de proteine, și 15g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați măsline, piper, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Pui cu aragaz lent cu anghinare și spanac, Orecchiette cu roșii prăjite lent și anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați aragazul lent de 3 până la 4 litri cu spray de gătit.
Îndepărtați pielea și orice grăsime din pui.
Perie de pui cu sos; loc în aragaz.
Se presară cu condimente italiene, sare și piper. Se acoperă cu ingredientele rămase, cu excepția pătrunjelului.
Capac; gatiti la foc mic setarea 4 ore 30 minute la 5 ore 30 minute.
Îndepărtați orice grăsime din partea superioară a amestecului în aragaz.
Serviți amestecul de pui și roșii în boluri puțin adânci; se presară pătrunjel.