Pui Cu Aragaz Lent Cu Rozmarin

Rosemary Slow-Cooker Chicken ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 303 calorii. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de usturoi, jumătăți de piept de pui, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui De Rozmarin Cu Aragaz Lent, Pui Întreg De Rozmarin Cu Aragaz Lent, și Aragaz lent lămâie și rozmarin pui întreg.
Instrucțiuni
Se amestecă usturoiul, rozmarinul, uleiul de măsline, vinul, sarea, piperul și 2 linguri. apă într - un aragaz lent de 4 până la 5 litri.
Adăugați pui și întoarceți fiecare bucată pentru a acoperi bine. Acoperiți și gătiți la foc mic până când puiul este fraged și gătit, 3 până la 4 ore.
Transferați puiul într-un platou și cortați liber cu folie.
Scoateți 1/2 cană de lichid de gătit din aragazul lent; așezați într-un castron mic.
Bateți făina până nu rămân bulgări.
Se toarnă amestecul de făină înapoi în aragazul lent și se bate până se omogenizează. Întoarceți focul la mare și gătiți, neacoperit și amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 15 minute. Gustați și reglați condimentele dacă este necesar.
Stropiți sosul peste pui și serviți cu orez, piure de cartofi sau tăiței de ou, dacă doriți.