Pui cu anghinare și lămâie
Puiul cu anghinare și lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 408 calorii, 20g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,67 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de inimi de anghinare, ulei vegetal, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pui de lămâie cu anghinare, Pui cu anghinare și lămâie, și Pui de lămâie și orez cu anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați puiul cu sare și piper și dragă în făină. Ulei cald într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați puiul și gătiți, întorcând o dată, până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 4 minute în total.
Adăugați vin și anghinare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când puiul este aproape gătit, 10 până la 15 minute. Împrăștiați feliile de lămâie peste pui, acoperiți și gătiți până când puiul este gata, cu 2 până la 3 minute mai mult.
Transferați feliile de pui și lămâie într-un platou.
Se amestecă cimbru în sos și se condimentează cu sare și piper suplimentar, dacă se dorește.
Se toarnă peste pui și se servește.