Pui cu ananas și orez brun
Puiul cu ananas și orez brun necesită aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 399 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.88 pe portie. 29 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, orez brun obișnuit, morcov și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până caju ai putea urma acest curs principal cu Mere coapte cu afine și caju ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt Pui cu ananas și orez brun, Ananas Creveți Orez Brun Prăjit, și Ahi ars cu orez brun și bulion de ananas-ghimbir.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.pulverizați vasul de copt din sticlă de 12x8 inci (2 litri) cu spray de gătit antiaderent. În vasul de copt pulverizat, combinați orezul și bulionul; se amestecă bine. Acoperiți cu folie.
Coaceți la 191°.timp de 45 de minute.
Scoateți orezul din cuptor; descoperi.
Adăugați ananasul cu lichid, ardei gras, morcov, caju și ghimbir; se amestecă bine.
Puneți puiul peste amestecul de orez; apăsați ușor în orez.
Periați puiul cu teriyaki baste și glazură.
Reveniți la cuptor; coaceți, neacoperit, încă 30 până la 40 de minute sau până când puiul este fraged cu furculița, sucurile sale curg limpede, iar orezul este fraged.