Pui Crocant La Cuptor

Pui Crocant La Cuptor
Puiul crocant la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 281 calorii, 30g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pâine, jumătăți de piept de pui, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Pui Crocant La Cuptor, Pui Crocant La Cuptor, și Pui Crocant La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie și amestecați până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Transferați firimiturile de pâine într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați 1 cană de parmezan, oregano, busuioc și usturoi; se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
5
Apăsați jumătățile de piept de pui în amestecul de pesmet până când sunt acoperite; aranjați pe un vas mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De PuiJumătăți De Piept De Pui
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Stropiți puiul cu ulei vegetal și presărați cu 1/2 cană de parmezan rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Ulei VegetalUlei Vegetal
Pui întregPui întreg
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pieptul de pui nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, aproximativ 30 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 165 de grade F (74 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista