Pui Crocant La Cuptor
Puiul crocant la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 281 calorii, 30g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pâine, jumătăți de piept de pui, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Pui Crocant La Cuptor, Pui Crocant La Cuptor, și Pui Crocant La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie și amestecați până se sfărâmă.
Transferați firimiturile de pâine într-un castron puțin adânc.
Adăugați 1 cană de parmezan, oregano, busuioc și usturoi; se amestecă pentru a se combina.
Apăsați jumătățile de piept de pui în amestecul de pesmet până când sunt acoperite; aranjați pe un vas mare de copt.
Stropiți puiul cu ulei vegetal și presărați cu 1/2 cană de parmezan rămasă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pieptul de pui nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, aproximativ 30 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 165 de grade F (74 de grade C).