Pui crocant cu sos de șuncă
Puiul crocant cu sos de șuncă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 486 calorii, 35g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 6. Dacă aveți brânză elvețiană, umplutură condimentată cu ierburi, șuncă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. 2 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 62%. Rețete similare sunt Bucăți crocante de pui cu sos de arahide thailandez, Rulouri crocante de primăvară de pui cu sos de portocale de sânge, și Saucy sandwich-uri de pui cu sos BBQ rodie și crocante mere Slaw.
Instrucțiuni
Se amestecă 1/3 cană de supă și 1/4 cană de lapte într-un vas superficial. Înveliți puiul cu făina. Înmuiați puiul în amestecul de supă. Înveliți puiul cu umplutura.
Așezați puiul pe foaia de copt.
Coaceți la 400 de grade F timp de 20 de minute sau până când puiul este gătit.
Încălziți supa rămasă, laptele rămas, brânza și șunca într-o cratiță de 1 litru la foc mediu până când brânza se topește, amestecând des.
Serviți puiul și sosul cu tăiței.