Pui crocant cu sos de miere

Puiul crocant cu sos de miere este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 29. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 57 calorii. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt de arahide cremos, pansament miracol, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fâșii crocante de pui la cuptor cu sos cremos de muștar cu miere, Sparanghel copt crocant cu sos de scufundare cu miere Sriracha, și Pui crocant la tigaie cu sos de scufundare la fermă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 218°.
Se amestecă pansamentul, mierea, muștarul și untul de arahide până se omogenizează bine.
Scoateți 1 cană din amestecul de pansament; puneți deoparte pentru utilizare ulterioară.
Periați puiul cu amestecul de pansament rămas; se acoperă cu chipsuri zdrobite.
Așezați pe foaia de copt unsă.
Coaceți 8 min. Întoarceți puiul; coaceți încă 5 până la 6 min. sau până se rumenesc ușor.
Se servește cu amestecul de pansament rezervat de 1 cană ca sos de scufundare.