Pui creol la grătar și cârnați Kabobs este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 300 de calorii, 21g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână sos de chili, miere, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui La Grătar, Carne De Vită Și Cârnați, Gratar Chipotle Chorizo Pui Cârnați & Creveți Kabobs, și Grătar la grătar cârnați Kabobs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Așezați pene de cartofi într-un vas cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
3
Adăugați 2 linguri de apă. Acoperiți și cuptorul cu microunde la maxim aproximativ 4 minute, amestecând o dată, doar până când cartofii încep să se înmoaie; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
4
Filetați cartofi, pui, cârnați și ardei gras alternativ pe fiecare dintre cele șase frigarui metalice de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Cartofi
Pui întreg
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De Metal
5
Se amestecă ingredientele rămase.
6
Acoperiți și grătați kabobs la 4 până la 6 inci de la foc mediu 15 până la 20 de minute, întorcând kabobs de 2 sau 3 ori și perindând cu amestec de sos de chili în ultimele 5 până la 8 minute de grătar, până când puiul nu mai este roz.