Pui creol la grătar și cârnați Kabobs
Pui creol la grătar și cârnați Kabobs este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 300 de calorii, 21g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână sos de chili, miere, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui La Grătar, Carne De Vită Și Cârnați, Gratar Chipotle Chorizo Pui Cârnați & Creveți Kabobs, și Grătar la grătar cârnați Kabobs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Așezați pene de cartofi într-un vas cu microunde.
Adăugați 2 linguri de apă. Acoperiți și cuptorul cu microunde la maxim aproximativ 4 minute, amestecând o dată, doar până când cartofii încep să se înmoaie; scurgere.
Filetați cartofi, pui, cârnați și ardei gras alternativ pe fiecare dintre cele șase frigarui metalice de 12 inci.
Se amestecă ingredientele rămase.
Acoperiți și grătați kabobs la 4 până la 6 inci de la foc mediu 15 până la 20 de minute, întorcând kabobs de 2 sau 3 ori și perindând cu amestec de sos de chili în ultimele 5 până la 8 minute de grătar, până când puiul nu mai este roz.