Pui cremos și cimbru
Puiul cremos și cimbrul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,94 USD pe porție. O porție conține 374 calorii, 31g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, buruieni de mărar, fulgi de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Cremă Dijon pui și cimbru Paste coace, Cremă De Cimbru Răspândit, și Păstârnac cremos la cuptor cu cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați sânii de pui într-o tigaie mare antiaderentă.
Adăugați 1/2 cană de bulion. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10-12 minute sau până când sucurile se limpezesc, întorcându-se o dată.
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald.
Adăugați bulionul rămas în tigaie și aduceți la fierbere; reduceți focul la minim.
Într-un castron mic, combinați făina și smântâna.
Bateti in tigaie. Se amestecă pătrunjelul, sarea, buruienile de mărar, cimbru, sare de ceapă și piper. Se fierbe, neacoperit, timp de 5 minute sau până se îngroașă ușor.
Puneți sânii de pui peste tăiței fierți fierbinți, dacă doriți.