Pui Cremos Și Chile Enchiladas
Cremă de pui și Chile Enchiladas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 281 calorii, 17g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sosul vechi el chile enchilada, vechiul el chiles, brânza cheddar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cremă De Pui Chile Enchiladas, Cremă Verde Chile Pui Enchiladas, și Cremă Verde Chile Pui Enchiladas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
În tigaia antiaderentă de 10 inci, gătiți puiul la foc mediu-mare, amestecând ocazional, până când nu mai este roz în centru. Se amestecă cremă de brânză și ardei iute; reduceți focul la mediu. Gatiti si amestecati pana se amesteca si crema de branza se topeste.
Puneți umplutura de pui pe tortilla; rulați și așezați părțile cusăturii în jos în vasul de copt.
Se toarnă deasupra sos enchilada; se presară cu brânză Cheddar.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când se topește fierbinte și brânza.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Chili în meniu? Încercați să împerecheați cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Juve y Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Juve y Camps Reserva de la Familia 40 de ani Cuvee Cava]()
Juve y Camps Reserva de la Familia 40 de ani Cuvee Cava
De culoare auriu pal, această Cava are arome de piersici albe coapte, baghetă prăjită cu note de citrice de lămâie și caise. Palatul este bogat și larg, cu arome de măr verde, ceai verde de iasomie și migdale prăjite. Acest brut nature cava este extrem de versatil, deoarece nu s-a adăugat nicio doză, astfel încât aciditatea și bulele vă curăță palatul după fiecare mușcătură. Mâncăruri recomandate: creveți cu usturoi, biban marinat miso, ton încrustat cu susan, pui tikka masala și Jamon Iberico.