Pui cremos de muștar și tarhon
Muștarul cremos și puiul de tarhon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 304 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,03 USD pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână unt, sare și piper, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pui cremos cu muștar și tarhon, Salată de fructe de mare cu un pansament cremos de tarhon-muștar, și Pui De Tarhon Cu Muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați făina într-un vas puțin adânc și condimentați ușor cu sare și piper.
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentați pieptul de pui cu sare și piper și dragați fiecare în făină.
Gatiti puiul in uleiul incins si untul pana devin aurii, aproximativ 3 minute. Flip pui și maro pe cealaltă parte, 3 minute suplimentare.
Scoateți puiul din tigaie și cort cu folie.
Reduceți căldura la mediu. Se amestecă ceapa roșie în uleiul și untul care rămân în tigaie. Gatiti pana se inmoaie, 2 pana la 3 minute.
Turnați bulionul de pui în tigaie și fierbeți în timp ce răzuiți bucățile de mâncare rumenite de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn.
Se toarnă vinul și se aduce înapoi la foc mic. Gatiti sosul pana se reduce la jumatate, aproximativ 3 minute. Întoarceți puiul în tigaie împreună cu orice sucuri care s-au acumulat. Fierbeți puiul în sos până când este gătit și nu mai este roz în centru, 3 până la 4 minute.
Transferați puiul într-un platou încălzit.
Bateți muștarul și smântâna în sos; se amestecă tarhonul. Puneți sosul peste pui pentru a servi.