Pui cremos de muștar și tarhon

Pui cremos de muștar și tarhon
Muștarul cremos și puiul de tarhon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 304 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,03 USD pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână unt, sare și piper, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pui cremos cu muștar și tarhon, Salată de fructe de mare cu un pansament cremos de tarhon-muștar, și Pui De Tarhon Cu Muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați făina într-un vas puțin adânc și condimentați ușor cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
2
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentați pieptul de pui cu sare și piper și dragați fiecare în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Gatiti puiul in uleiul incins si untul pana devin aurii, aproximativ 3 minute. Flip pui și maro pe cealaltă parte, 3 minute suplimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Scoateți puiul din tigaie și cort cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Reduceți căldura la mediu. Se amestecă ceapa roșie în uleiul și untul care rămân în tigaie. Gatiti pana se inmoaie, 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă RoșieCeapă Roșie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Turnați bulionul de pui în tigaie și fierbeți în timp ce răzuiți bucățile de mâncare rumenite de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
7
Se toarnă vinul și se aduce înapoi la foc mic. Gatiti sosul pana se reduce la jumatate, aproximativ 3 minute. Întoarceți puiul în tigaie împreună cu orice sucuri care s-au acumulat. Fierbeți puiul în sos până când este gătit și nu mai este roz în centru, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Transferați puiul într-un platou încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
9
Bateți muștarul și smântâna în sos; se amestecă tarhonul. Puneți sosul peste pui pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
TarhonTarhon
Pui întregPui întreg
MuștarMuștar
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista