Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul Corsican. Această rețetă servește 8. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 222 calorii, 23g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați consomme de carne de vită condensată, roșii uscate la soare, măsline grecești și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Cocktailul Corsican, Mullet roșu copt în stil Corsican, și Plăcintă cu verdeață corsicană cu dovlecei de Butternut și trei brânzeturi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați untul, herbes de Provence, sarea, usturoiul și piperul; frecați peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se pune într-un 5-qt. aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Adăugați ceapa, roșiile, consomme și vermut. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4-5 ore sau până când puiul nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Smântână, Globul Ocular
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Vermut
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați măsline și coaja de portocală. Acoperiți și gătiți la mare timp de 30 de minute.
Scoateți puiul într-un platou de servire; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Îndepărtați carnea și legumele într-un platou de servire; păstrați cald. Grăsime degresată din sucurile de gătit; transferați într-o cratiță mică. Aduceți lichidul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează. Se amestecă treptat în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.