Pui Cordon Bleu

Pui Cordon Bleu
Cordon Bleu de pui ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 4 porții cu 770 calorii, 52G de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pesmet, șuncă, piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. 41 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 87%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pui Cordon Bleu, Pui Cordon Bleu, și Pui Cordon Bleu.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade. Topiți untul în vasul de copt din sticlă. Aplatizați ușor pieptul de pui între folie de plastic cu ciocan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați 1 felie de șuncă și 1 bucată de brânză pe pieptul aplatizat, pliați în jumătate și sigilați aproape cu scobitori. Repetați procesul pentru pieptul de pui rămas. Înveliți fiecare bucată cu făină, apoi ouă și apoi pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
3
Așezați bucățile de pui într-un vas de copt din sticlă. Întoarceți-vă pentru a acoperi cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
4
Coaceți timp de 40-45 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se servește cu orez parselyed și broccoli aburit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista