Pui Cordon Bleu
Cordon Bleu de pui ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 4 porții cu 770 calorii, 52G de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pesmet, șuncă, piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. 41 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 87%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pui Cordon Bleu, Pui Cordon Bleu, și Pui Cordon Bleu.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade. Topiți untul în vasul de copt din sticlă. Aplatizați ușor pieptul de pui între folie de plastic cu ciocan.
Așezați 1 felie de șuncă și 1 bucată de brânză pe pieptul aplatizat, pliați în jumătate și sigilați aproape cu scobitori. Repetați procesul pentru pieptul de pui rămas. Înveliți fiecare bucată cu făină, apoi ouă și apoi pesmet.
Așezați bucățile de pui într-un vas de copt din sticlă. Întoarceți-vă pentru a acoperi cu unt.
Coaceți timp de 40-45 de minute sau până se rumenesc.
Se servește cu orez parselyed și broccoli aburit.