Pui copt în stil Yucatan

Pui copt în stil Yucatan
Puiul copt în stilul Yucatan este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 58 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de frunze de banane, piper, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Supă de pui și legume în stil Yucatan, Supă de pui, var și Orzo în stil Yucatan, și Frigarui de pui în stil Yucatan cu Papaya-Salsa Tomatillo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați usturoiul prin jgheabul alimentar cu robotul de bucătărie pornit și procesați până la tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați apă și următoarele 8 ingrediente (apă prin piper) și procesați până la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
3
Combinați amestecul de usturoi și puiul într-o pungă mare de plastic cu fermoar și sigilați. Marinat în frigider 8 ore, de cotitură sac ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
4
Scoateți puiul din pungă, rezervând 1 cană marinată; puneți ambele deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Încălziți bulionul de pui într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați ceapa, gătiți timp de 3 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
7
Adăugați 1/4 cană marinată rezervată și roșii; aduceți la fierbere și gătiți timp de 5 minute sau până se reduce la 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
8
Scoateți amestecul de roșii de pe foc și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
9
Aruncați frunzele elvețiene într-o cratiță mare cu apă clocotită; gătiți 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
10
Scurgeți și clătiți sub apă rece; scurgeți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
11
Așezați 1 jumătate de piept de pui în centrul fiecărei frunze de ciorbă elvețiană și acoperiți cu 1/4 cană de amestec de roșii. Îndoiți marginile frunzelor și înfășurați-le; așezați rulourile de pui într-un vas de copt de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Chard ElvețianChard Elvețian
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
12
Se toarnă restul de 3/4 cană de marinată peste rulourile de pui. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 50 de minute; descoperiți și coaceți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
13
Se servește cu amestecul de roșii rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
14
Garnisiți cu crengute de coriandru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista