Puiul copt în stilul Yucatan este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 58 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de frunze de banane, piper, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Supă de pui și legume în stil Yucatan, Supă de pui, var și Orzo în stil Yucatan, și Frigarui de pui în stil Yucatan cu Papaya-Salsa Tomatillo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aruncați usturoiul prin jgheabul alimentar cu robotul de bucătărie pornit și procesați până la tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați apă și următoarele 8 ingrediente (apă prin piper) și procesați până la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Combinați amestecul de usturoi și puiul într-o pungă mare de plastic cu fermoar și sigilați. Marinat în frigider 8 ore, de cotitură sac ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
4
Scoateți puiul din pungă, rezervând 1 cană marinată; puneți ambele deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Încălziți bulionul de pui într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ceapa, gătiți timp de 3 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați 1/4 cană marinată rezervată și roșii; aduceți la fierbere și gătiți timp de 5 minute sau până se reduce la 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
8
Scoateți amestecul de roșii de pe foc și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
9
Aruncați frunzele elvețiene într-o cratiță mare cu apă clocotită; gătiți 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
10
Scurgeți și clătiți sub apă rece; scurgeți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
11
Așezați 1 jumătate de piept de pui în centrul fiecărei frunze de ciorbă elvețiană și acoperiți cu 1/4 cană de amestec de roșii. Îndoiți marginile frunzelor și înfășurați-le; așezați rulourile de pui într-un vas de copt de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Chard Elvețian
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
12
Se toarnă restul de 3/4 cană de marinată peste rulourile de pui. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 50 de minute; descoperiți și coaceți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale