Pui copt în stil Yucatan
Puiul copt în stilul Yucatan este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 58 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de frunze de banane, piper, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Supă de pui și legume în stil Yucatan, Supă de pui, var și Orzo în stil Yucatan, și Frigarui de pui în stil Yucatan cu Papaya-Salsa Tomatillo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați usturoiul prin jgheabul alimentar cu robotul de bucătărie pornit și procesați până la tocat.
Adăugați apă și următoarele 8 ingrediente (apă prin piper) și procesați până la amestec.
Combinați amestecul de usturoi și puiul într-o pungă mare de plastic cu fermoar și sigilați. Marinat în frigider 8 ore, de cotitură sac ocazional.
Scoateți puiul din pungă, rezervând 1 cană marinată; puneți ambele deoparte.
Încălziți bulionul de pui într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, gătiți timp de 3 minute sau până se înmoaie.
Adăugați 1/4 cană marinată rezervată și roșii; aduceți la fierbere și gătiți timp de 5 minute sau până se reduce la 2 căni.
Scoateți amestecul de roșii de pe foc și lăsați-l deoparte.
Aruncați frunzele elvețiene într-o cratiță mare cu apă clocotită; gătiți 30 de secunde.
Scurgeți și clătiți sub apă rece; scurgeți bine.
Așezați 1 jumătate de piept de pui în centrul fiecărei frunze de ciorbă elvețiană și acoperiți cu 1/4 cană de amestec de roșii. Îndoiți marginile frunzelor și înfășurați-le; așezați rulourile de pui într-un vas de copt de 13 x 9 inci.
Se toarnă restul de 3/4 cană de marinată peste rulourile de pui. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 50 de minute; descoperiți și coaceți încă 10 minute.
Se servește cu amestecul de roșii rămas.
Garnisiți cu crengute de coriandru, dacă doriți.