Pui condimentat Indian cu roșii și smântână

Pui condimentat Indian cu roșii și smântână
Puiul condimentat Indian cu roșii și smântână este un fără gluten felul principal. O porție conține 536 calorii, 31g de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,03 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, coriandru măcinat, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Pui condimentat Indian cu roșii și smântână, Pui condimentat Indian cu Chutney de roșii, și Salsa De Roșii Condimentată Indiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți ghee într-un cuptor olandez mare la foc mediu. Se condimentează puiul cu sare șipiper. Lucrând în loturi, gătiți puiul, cu pielea în jos, până se rumenesc (nu se întoarce), 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
GheeGhee
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Transferați pe o farfurie.
3
Adăugați ceapa, usturoiul și ghimbirul în oală și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este foarte moale și maro auriu, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
4
Adăugați pastă de roșii, garam masala,chimen, turmeric, coriandru, cayenne și cardamom și gătiți, amestecând des, până când pasta de roșii începe să se întunece,aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
Pasta De TomatePasta De Tomate
CoriandruCoriandru
TurmericTurmeric
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
ChimenChimen
5
Adăugați pui, bulion, roșii pur și smântână în oală; condimentează cu sare și piper.Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți, parțial acoperit,degresând ocazional, până când puiul aproape că cade de pe osși lichidul este ușor îngroșat,1 1/2–2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
TomateTomate
BulionBulion
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați cartofii în oală și gătiți, parțial acoperiți, până când cartofii sunt fragezi cu furculița,puiul cade de pe os și lichidul este suficient de gros pentru a acoperi o lingură, 30-45minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Pui întregPui întreg
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Îndepărtați pielea și oselepui, dacă doriți, și întoarceți carnea în oală;se condimentează tocană cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CarneCarne
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Împărțiți tocană între boluri, acoperiți cuiaurt și mentă și serviți cu naan,pâine plată sau orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PlatăPâine Plată
MentăMentă
NaanNaan
OrezOrez
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Faceți înainte: tocană poate fi făcută cu 3 zileînainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TocanăTocană
10
Lasă să se răcească; acoperiți și răciți.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista