Pui condimentat cu orez și ceapă roșie crocantă
Dacă aveți despre 35 minute pentru a petrece în bucătărie, puiul condimentat cu orez și ceapă roșie crocantă ar putea fi un minunat fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 503 calorii. Pentru $2.16 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. 102 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână orez basmati, ceapă, iaurt natural și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 92%. Încercați Linte roșie condimentată cu ceapă caramelizată și spanac, Snapper roșu crocant cu Ragout de cartofi, ceapă, anghinare și măsline verzi cu sos Vierge, și Pui condimentat crocant cu vinetă Hummus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Ungeți puiul cu 1 linguriță de ulei, apoi presărați cu pudră de curry. Aruncați ceapa în uleiul rămas.
Puneți puiul și ceapa într-un singur strat într-o formă de prăjire.
Coaceți timp de 25 de minute până când carnea este gătită și ceapa este crocantă, amestecând ceapa la jumătatea timpului de gătit.
Clătiți orezul, apoi puneți într-o tigaie cu scorțișoară, șofran, sare după gust și 300 ml apă. Se aduce la fierbere, se amestecă o dată, se adaugă stafidele, se acoperă. Gatiti usor timp de 10-12 minute pana cand orezul este fraged, adaugand mazarea la jumatate. Puneți orezul pe două farfurii, acoperiți cu puiul și împrăștiați peste ceapă. Amestecați ierburile în iaurt și condimentați, dacă doriți, înainte de a servi pe lateral.