Pui condimentat cu orez și ceapă roșie crocantă

Pui condimentat cu orez și ceapă roșie crocantă
Dacă aveți despre 35 minute pentru a petrece în bucătărie, puiul condimentat cu orez și ceapă roșie crocantă ar putea fi un minunat fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 503 calorii. Pentru $2.16 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. 102 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână orez basmati, ceapă, iaurt natural și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 92%. Încercați Linte roșie condimentată cu ceapă caramelizată și spanac, Snapper roșu crocant cu Ragout de cartofi, ceapă, anghinare și măsline verzi cu sos Vierge, și Pui condimentat crocant cu vinetă Hummus pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Ungeți puiul cu 1 linguriță de ulei, apoi presărați cu pudră de curry. Aruncați ceapa în uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Puneți puiul și ceapa într-un singur strat într-o formă de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Coaceți timp de 25 de minute până când carnea este gătită și ceapa este crocantă, amestecând ceapa la jumătatea timpului de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Clătiți orezul, apoi puneți într-o tigaie cu scorțișoară, șofran, sare după gust și 300 ml apă. Se aduce la fierbere, se amestecă o dată, se adaugă stafidele, se acoperă. Gatiti usor timp de 10-12 minute pana cand orezul este fraged, adaugand mazarea la jumatate. Puneți orezul pe două farfurii, acoperiți cu puiul și împrăștiați peste ceapă. Amestecați ierburile în iaurt și condimentați, dacă doriți, înainte de a servi pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
șofranșofran
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista