Pui condimentat cu ananas și orez

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul și orezul condimentat cu ananas. O porție conține 425 calorii, 30g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de sare și piper măcinat, ceapă, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma orezul de iasomie, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Cu Migdale Vegane ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 128 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Pui condimentat și orez, Pui Condimentat Și Orez, și Ananas și orez de pui.
Instrucțiuni
Scurgeți ananasul; rezervați 1 lingură de suc. Se toacă 2 felii de ananas; pus deoparte pentru orez.
Se amestecă sucul rezervat, praful de usturoi, cimbru, nucșoară, ienibahar, sare și scorțișoară într-un castron mic, până se omogenizează.
Aranjați puiul pe tava căptușită cu folie. Se condimentează cu sare și piper. Frecați fiecare jumătate de sân cu amestec de condimente peste și sub piele.
Așezați două felii de ananas pe fiecare sân.
Coaceți la 350 de grade F 30 până la 40 de minute sau până când temperatura internă a puiului ajunge la 165 de grade F și nu mai este roz în centru (Notă: Dacă utilizați pulpe de pui, timpul va trebui mărit cu 15 până la 25 de minute).
Gatiti uleiul de masline, ceapa rosie si ardeiul rosu la foc mediu-mare in cratita medie aproximativ 5 minute sau pana cand ceapa este frageda.
Adăugați orezul și ananasul tocat în tigaia cu sos, gătiți încă 3 minute.
Se adaugă bulion de pui, se încălzește la fierbere. Reduceți căldura la foc mic și gătiți timp de 15 minute sau până când tot lichidul este absorbit.
Adăugați busuioc tocat; lăsați să stea cu 5 minute înainte de servire.
Aranjați orezul și puiul pe 4 farfurii pentru service.
Garnisiți cu busuioc tocat suplimentar, dacă doriți.