Pui cochet și legume

Pui cochet și legume
Saucy pui & legume este un fără gluten rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 527 calorii. Pentru $5.44 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, pachet de legume de primăvară, cartofi noi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la BBC Good Food are 167 de fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cotlete de porc cochete cu legume, Saucy Pui, și Saucy Pui.

Instrucțiuni

1
Prăjiți puiul în ulei într-o tigaie largă timp de 5 minute pe fiecare parte. Aruncați cartofii și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se toarnă peste bulionul de pui, se acoperă și se fierbe timp de 10 minute până când cartofii sunt aproape fierți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
3
Scoateți capacul și dați focul la mare. Fierbeți stocul până când acoperă doar fundul tigaiei. Împrăștiați legumele în tigaie, acoperiți din nou și gătiți legumele timp de aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se amestecă crme frache pentru a face un sos cremos, se condimentează cu piper și sare, dacă doriți, apoi se adaugă tarhonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Serviți direct din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista