Pui coace și orez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să coaceți puiul și orezul. Pentru $ 3.88 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 857 calorii, 41G de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă de la Toateretete are 12 fani. Un amestec de amestec de pansament, cremă condensată de supă de ciuperci, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tex Mex Pui & Orez Coace, Chicken ' n Rice Bake, și Orez și pui coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Se rumenesc pieptul de pui în unt sau margarină și 1 lingură de amestec de pansament în stil Italian.
Așezați sânii de pui rumeniți într-un vas de copt de 9x13 inci.
Se amestecă împreună crema de brânză și supa și se amestecă vinul.
Se toarnă amestecul peste pui și se coace în cuptorul preîncălzit timp de 45 până la 60 de minute. Între timp, pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului, folosind amestecul de pansament rămas în apa de gătit.
Serviți orezul fierbinte și puiul împreună.