Pui clasic și găluște
Puiul clasic și găluștele ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 495 calorii, 26g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați picături de slănină, pui, condimente de pasăre și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui clasic și găluște, Tocană de pui cu găluște clasice, și Găluștele clasice de mere ale lui Peggy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți pui, apă pentru a acoperi, praf de usturoi, cimbru, 1 1/2 linguriță. sare și 1/2 linguriță. ardei la fiert într-un cuptor olandez la foc mediu. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți 1 oră.
Scoateți puiul; bulion de rezervă.
Pui rece 30 de minute; piele, os și pui mărunțit. Grăsime degresată din bulion.
Adăugați pui, bulion și 1 linguriță rămasă. sare și 1/4 linguriță. piper la bulion. Reveniți la foc mic.
Combinați făina și condimentele de pasăre într-un castron.
Tăiați scurtarea și picăturile de slănină cu un blender de patiserie până se sfărâmă. Se amestecă laptele. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată.
Rola la 1/8-inch grosime; se taie în bucăți de 1 inch.
Aruncați găluște, câteva pe rând, în bulion fierbinte, amestecând ușor. Acoperiți și fierbeți, amestecând des, 25 de minute.
* 2 lingurițe. unt plus 1/4 linguriță. sarea poate fi înlocuită.