Pui Chipotle La Grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul Chipotle la grătar. Această rețetă servește 4 și costă 1,3 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 526 calorii, 37g de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați coapsele de pui jupuite și dezosate, ardeiul Chipotle chile măcinat, oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Pui Chipotle la grătar cu sos de cremă Chipotle-SRC, Pui Chipotle La Grătar, și Pui Chipotle Cu Miere La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare).
Așezați fiecare coapsă de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă și aplatizați la o grosime de 1/4 inch, folosind un sucitor sau o parte plată a unui ciocan de carne.
Combinați zahărul și următoarele 3 ingrediente; frecați peste pui.
Pui la grătar, acoperit cu capac la grătar, 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până când este gata.
Scoateți din grătar și acoperiți cu folie de aluminiu pentru a vă menține cald.
Se servește cu Okra și roșii.