Pui Chipotle
Chipotle Chicken ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 271 calorii, 28G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, bulion de pui, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 87%. Încercați Pui Chipotle la grătar cu sos de cremă Chipotle-SRC, Chupe de Pollo con Chipotle (Chowder de pui cu Chipotle), și Piept de pui Oaxaca-pui prăjit în sos Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ardeii chile tocați cu 2 linguri smântână.
Se amestecă împreună și se întinde amestecul peste pieptul de pui.
Se presară ușor cu sare după gust, se acoperă și se marinează la frigider pentru cel puțin 2 ore.
Așezați puiul marinat într-un vas de copt de 9x13 inci și fierbeți timp de aproximativ 5 minute (raftul ar trebui să fie la aproximativ 6 inci de sus.)
Se toarnă 1 cană smântână în jurul marginilor de pui și se întoarce pieptul de pui. Se fierbe încă 5 minute. Crema acră trebuie să fie ușor maro pe margini. Mutați sânii într-un vas separat și acoperiți pentru a vă încălzi. Pune deoparte.
Se toarnă restul de smântână friptă într-o cratiță medie la foc mare.
Adăugați spanac, bulion și sare după gust. Se fierbe aproximativ 1 minut până se topesc și se amestecă împreună.
Se toarnă amestecul peste pieptul de pui și se servește.