Pui Cheddar Crocant
Puiul Cheddar crocant necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 4 și costă $1.58 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 312 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de firimituri de fulgi de porumb, brânză cheddar, sos de salată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sosul de salată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Un Bol ca desert. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 55%. Încercați Caserolă Succotash-Cheddar cu Topping crocant de slănină, Salată crocantă de legume cu pere și sos cremos de Cheddar, și Pui Crocant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Combinați firimiturile, brânza, sarea și piperul în farfurie.
Rulați sânii de pui în fermă pentru a acoperi ambele părți. Înmuiați partea superioară numai în amestec de firimituri; așezați pe foaia de copt.
Coaceți timp de 35 de minute, sau până se rumenesc și sunt crocante.