Pui Caprese cu Bacon
Pui Caprese cu Bacon este o rețetă mediteraneană care servește 4. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 463 de calorii , 47 g de proteine și 28 g de grăsime per porție. Pentru 2,47 USD per porție , această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită roșii prune, sare, brânză mozzarella parțial degresată și ulei de măsline. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Funcționează bine ca fel principal la preț rezonabil. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 62% , care este solid. Pui umplut caprese , caprese pesto margherita stackers și caprese sticks sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți baconul într-un 15 inchi neuns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt.
Coaceți la 400° timp de 8-10 minute sau până când sunt parțial gătite, dar nu crocante.
Scoateți pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Pune puiul într-un 13-in neuns. x 9-in. tava de copt; se unge cu ulei si se presara cu sare si piper. Acoperiți cu roșii și busuioc. Înfășurați fiecare în două fâșii de slănină, aranjand slănină încrucișată.
Coaceți, descoperit, la 400° timp de 20-25 de minute sau până când un termometru pentru carne indică 170°. Acoperiți cu brânză; Coaceți încă 1 minut sau până se topește.