Pui, caju și ardei roșu
Puiul, caju și ardeiul roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,86 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 323 calorii. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, sherry, sos de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pui și Broccoli se amestecă, Pui Rapid Și Broccoli, și Pui și legume prăjite rapid de 15 Minute.
Instrucțiuni
Combinați 1 linguriță de amidon de porumb, 1 lingură de sos de soia și următoarele 4 ingrediente (prin sos de ardei iute) într-un castron mic; se amestecă cu un tel.
Combinați restul de 2 3/4 lingurițe de amidon de porumb, restul de 1 lingură de sos de soia și pui într-un castron mediu; aruncați bine pentru a acoperi.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați caju în tigaie; gatiti 3 minute sau pana se prajeste usor, amestecand frecvent.
Adăugați ulei în tigaie, învârtindu-se pentru a acoperi.
Adăugați amestecul de pui în tigaie; saut 2 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți puiul din tigaie; așezați într-un castron.
Adăugați ardeiul gras în tigaie; saut 2 minute, amestecând ocazional.
Adăugați usturoi și ghimbir; gatiti 30 de secunde.
Adăugați amestecul de pui și amidon de porumb în tigaie; gatiti 1 minut sau pana cand sosul este usor gros.
Se presară cu caju și ceapă verde.
Pilaf rapid de orez: gătiți 1 pachet (10 uncii) orez alb congelat (cum ar fi aburul pentru ochi de păsări
Proaspete) conform instrucțiunilor pachetului.
Combinați orezul gătit, 2 linguri de castane de apă tocate scurse, 1/2 linguriță de ardei roșu zdrobit, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper negru proaspăt măcinat.