Pui Cacciatore
Pui Cacciatore este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Pentru $ 5.01 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 61G de proteine, 60g de grăsime, și un total de 933 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ardei gras, pui, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Pui Cacciatore, Pui Cacciatore, și Pui Cacciatore pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Înveliți o oală mare și largă cu ulei de măsline și aduceți la foc mare. Condimentați puiul cu sare și rumeniți în uleiul încins, lucrând în loturi, dacă este necesar.Odată ce tot puiul este maro, îndepărtați-l pe o farfurie și aruncați cea mai mare parte a excesului de grăsime.
Dacă este necesar pentru a acoperi fundul tigaiei, adăugați 1 lingură de ulei de măsline.
Adăugați ceapa și ardeiul roșu zdrobit, apoi condimentați cu sare și transpirați la foc mic, 8 până la 10 minute.
Adăugați usturoiul și transpirați timp de 1 până la 2 minute.
Adăugați ardeii și gătiți până sunt moi, aproximativ 2 până la 3 minute.
Adăugați ciupercile, condimentați cu sare și gătiți până când sunt moi.
Adăugați vinul alb și reduceți la jumătate.
Întoarceți puiul în tigaie și adăugați roșiile; gust pentru condimente.
Adăugați pachetul de cimbru și frunzele de dafin. Aduceți lichidul la fierbere și reduceți la foc mic. Acoperiți parțial oala și fierbeți timp de 20 până la 30 de minute. Verificați periodic nivelul sosului în timpul procesului de gătit și completați-l cu apă după cum este necesar; nivelul lichidului ar trebui să fie aproximativ chiar și cu puiul.
Scoateți puiul din oală și așezați-l pe un platou destul de servit. Gustați sosul pentru condimente, reglați dacă este necesar. Degresați suprafața sosului dacă este excesiv de gras. Puneți sosul peste pui. Gustă puiul!