Pui, brânză de capră și coacere de roșii cherry
Puiul, brânza de capră și coacerea cu roșii cherry este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.53 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 414 calorii, 56G de proteine, și 17g de grăsime. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de piept de pui dezosat parțial, brânză de capră, roșii cherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 591 persoană s-au bucurat au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este grozav. Frittata cu roșii Cherry și brânză de capră, Roșii și ceapă coaceți cu brânză de capră, și Turnuri de roșii Cherry cu brânză de capră Aioli sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Slăbiți pielea de pe pieptul de pui și umpleți fiecare cu o felie de brânză de capră și o crenguță de cimbru. Puneți într-un vas rezistent la cuptor.
Înjumătățiți roșiile cherry și împrăștiați-le în jurul puiului cu încă câteva crenguțe de cimbru, un strop de ulei de măsline și un strop de vin alb. Condimentați cu piper și sare, dacă doriți.
Coaceți timp de 25-30 de minute până când puiul este fraged și auriu.
Se serveste cu orez sălbatic șofran (reteta dreapta).