Pui Bourbon La Grătar
Puiul Bourbon la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 221 calorii, 25g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 43 de fani. Un amestec de ulei de măsline, sare de mare grosieră, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până gingerroot ai putea urma acest curs principal cu Mușcături de prăjituri de turtă dulce (Rețetă fără gluten*) ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pizza Bourbon-Pui La Grătar, Pui La Grătar Glazurat Cu Bourbon, și Bourbon Marinat Pui La Gratar Kabobs.
Instrucțiuni
Puneți sau tăiați pieptul de pui în tăieturi subțiri.
Așezați într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor.
Într-un castron mic, bateți bourbonul, sosul de soia, uleiul, ghimbirul și usturoiul cu biciul până se omogenizează.
Se toarnă peste pui; sac de etanșare. Dați la frigider 1 oră pentru a marina.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Când grătarul este încălzit, scoateți puiul din marinată; aruncați marinada.
Puneți puiul pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 8 până la 12 minute, rotind o dată, până când sucul de pui este limpede când se taie centrul celei mai groase părți (165F).
Presărați sare de mare înainte de servire.