Orange fiert Bourbon de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 329 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați whisky bourbon, suc de portocale, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma portocala, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Plăcintă Bourbon-Orange Pecan cu cremă Bourbon, Pui Fiert Cu Portocale Și Scallions, și Pui fiert și orez cu sirop de portocale, șofran, migdale și fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați puiul cu sare și piper, apoi dragați în făină. Topiți untul într-o tigaie mare adâncă la foc mediu și rumeniți pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Scoateți puiul din tigaie și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se amestecă zahărul brun, amidonul de porumb și ienibaharul în tigaie; se amestecă treptat în apă. Reduceți căldura la minim și fierbeți, amestecând constant, timp de aproximativ 5 minute sau până când amestecul este neted și gros. Se amestecă sucul de portocale, bourbonul și stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Zahăr Brun
Amidon De Porumb
Ienibahar
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Stafide
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Întoarceți puiul în tigaie și acoperiți fiecare piept cu o felie de portocală. Acoperiți tigaia și fierbeți timp de aproximativ 35 de minute, sau până când puiul este gătit și nu mai este roz în interior.