Pui Bourbon
Puiul Bourbon necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 314 calorii, 27G de proteine, și 3G de grăsime per portie. Pentru $ 2.24 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți bourbon, praf de usturoi, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până bourbon ai putea urma acest curs principal cu Ciocolata Bourbon Pecan Pie Cupcakes cu unt Pecan glazura ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 37%. Rețete similare includ Pui Bourbon picant (Minus bourbonul), Tort cu strat Bourbon cu Ganache Bourbon și unt de ciocolată cu lapte, și Bacon Bourbon cartofi dulci Bisque cu scorțișoară pâine prăjită crutoane și unt Bourbon.
Instrucțiuni
Așezați sânii de pui într-un vas de copt de 9x13 inci. Într-un castron mic combinați ghimbirul, sosul de soia, fulgii de ceapă, zahărul, bourbonul și praful de usturoi.
Se amestecă împreună și se toarnă amestecul peste pui. Acoperiți vasul și puneți-l în frigider. Marinați peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Scoateți vasul din frigider și scoateți capacul.
Coaceți în cuptorul preîncălzit, bătând frecvent, timp de 1 1/2 ore sau până când puiul este bine rumenit și sucurile se limpezesc.