Pui Bourbon

Nevoie de o curs principal fără lactate? Puiul Bourbon ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,24 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 314 calorii. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, zahăr brun, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. 28 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Pui Bourbon picant (Minus bourbonul), Tort cu strat de Bourbon cu Ganache Bourbon și cremă de unt cu ciocolată cu lapte, și Bacon Bourbon biscuit de cartofi dulci cu crutoane de scorțișoară și unt de Bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați pieptul de pui într-un vas de copt de 9x13 inch.2 într-un castron mic combinați ghimbirul, sosul de soia, fulgii de ceapă, zahărul, bourbonul și pudra de usturoi.3
Se amestecă împreună și se toarnă amestecul peste pui.4 Acoperiți vasul și puneți-l în frigider.5 marinați peste noapte.6 Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).7
Scoateți vasul din frigider și scoateți capacul.8
Coaceți în cuptorul preîncălzit, ungând frecvent, timp de 1 1/2 ore sau până când puiul este bine rumenit și sucurile curg limpede.