Pui Bourbon

Pui Bourbon
Nevoie de o curs principal fără lactate? Puiul Bourbon ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,24 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 314 calorii. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, zahăr brun, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. 28 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Pui Bourbon picant (Minus bourbonul), Tort cu strat de Bourbon cu Ganache Bourbon și cremă de unt cu ciocolată cu lapte, și Bacon Bourbon biscuit de cartofi dulci cu crutoane de scorțișoară și unt de Bourbon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați pieptul de pui într-un vas de copt de 9x13 inch.2 într-un castron mic combinați ghimbirul, sosul de soia, fulgii de ceapă, zahărul, bourbonul și pudra de usturoi.3
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Fulgi De Ceapă UscațiFulgi De Ceapă Uscați
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se amestecă împreună și se toarnă amestecul peste pui.4 Acoperiți vasul și puneți-l în frigider.5 marinați peste noapte.6 Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).7
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Scoateți vasul din frigider și scoateți capacul.8
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit, ungând frecvent, timp de 1 1/2 ore sau până când puiul este bine rumenit și sucurile curg limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În25 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista