O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 48 calorii. Această rețetă fără gluten servește 32 și costă 29 de cenți pe porție. Un amestec de ceapă, ulei, brânză mozzarella cu conținut scăzut de umiditate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pui Fript Bistro, Pui Cu Ierburi Bistro, și Pui Fiert Bistro.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ciuperci și ceapă; gatiti 5 min., amestecând ocazional. Se amestecă roșiile, pansamentul și pasta de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați pui; capac. Se fierbe la foc mediu-mic 12 min. sau până când puiul este gata (165F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Se acoperă cu brânză și slănină; se fierbe, neacoperit, 5 min. sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită