Pui BBQ Sandwich

Nevoie de un fel principal fără lactate? Sandwich-ul cu grătar de pui ar putea fi o rețetă super de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 666 calorii, 76g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.7 pe portie, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 35 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de frunze de dafin, sos fierbinte, stoc de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până chimen ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este o mai degrabă scumpe rețetă pentru fanii mâncării americane. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 77%. Încercați BBQ în stil Memphis: Sandwich de porc afumat asociat cu Cabernet Sauvignon Necagiat, BBQ Cheddar pui, și Cea mai bună marinadă de pui la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru carnea de porc trasă și sosul Carolina: Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Presărați fundul Boston cu condimentul Cajun, 1 lingură de sare și 1 linguriță de piper și puneți într-o tigaie adâncă.
Adăugați legumele tăiate cubulețe și frunzele de dafin, apoi acoperiți cu bulion de pui. Înfășurați cu folie de plastic și acoperiți bine cu folie. Prăjiți până la licitație, 2 până la 2 1/2 ore.
Scoateți carnea de porc din stoc și lăsați să se răcească.
Scoateți grăsimea din stoc și măsurați 1 cană din stoc și amestecul de legume fierte.
Se lasă să se răcească ușor, apoi se pune într-un blender.
Adăugați muștarul, sosul fierbinte, balsamicul alb, zahărul brun, chimenul, ardeiul și puțină sare și piper și piureul până se omogenizează. Gustați sosul și adăugați mai multă sare și piper, dacă este necesar.
Tăiați carnea de porc cu două furculițe și măsurați 2 căni pentru sandvișuri.
Puneți carnea de porc într-o tigaie și aruncați cu 1/2 cană de sos. (Rezervați restul de carne de porc și sos pentru o altă utilizare.) Încălziți amestecul la foc mediu, amestecând și aruncând, până la cald. Coborâți focul și păstrați-l cald.
Presărați puiul cu sarea și piperul. Într-o tigaie mare la foc mare, adăugați uleiul.
Adăugați puiul și gătiți până se rumenesc pe ambele părți, 4 până la 5 minute pe fiecare parte.
Pentru a asambla sandvișurile: Stivați chiflele de brioșă de jos cu puiul, carnea de porc și salata de varză, apoi terminați cu chiflele de sus.