Pui Balsamic și Mozzarella proaspătă

Puiul Balsamic și Mozzarella proaspătă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 621 calorii, 44G de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.93 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 2223 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Un amestec de oțet balsamic, sare și piper, brânză mozzarella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Paste balsamice cu roșii, busuioc și Mozzarella proaspătă, Salată de șuncă de țară cu Mozzarellan proaspăt și vinetă balsamico-melasă, și Paste balsamice cu roșii proaspete, rucola și Mozzarella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați puiul într-un vas superficial sau într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Se toarnă pansamentul peste el, se acoperă sau se sigilează și se marinează la frigider timp de 12 până la 24 de ore.
Înveliți o tigaie mare cu spray de gătit sau ulei și puneți la foc mic.
Scoateți puiul din marinată și aruncați marinada. Prăjiți jumătățile de piept de pui la foc mic timp de aproximativ 30 de minute sau până când sucurile se limpezesc.
Aranjați puiul pe un platou de servire.
Așezați o felie generoasă de mozzarella proaspătă deasupra fiecărei bucăți.
Puneți o frunză de busuioc deasupra brânzei și acoperiți cu o felie de roșii. Îndepărtați oțetul balsamic peste platou și condimentați cu sare și piper.