Pui Balsamic la grătar cu Salsa proaspătă de roșii

Balsamic de pui la gratar cu Salsa de rosii proaspete ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,72 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 435 calorii, 24g de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați pansament balsamic de vinaigretă, condimente, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui Balsamic la grătar cu Salsa feta de roșii, Halibut la grătar cu Salsa proaspătă de roșii, și Ton la grătar Zesty cu Salsa proaspătă de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic pentru depozitarea alimentelor reasigilabile, amestecați pansamentul și 1 linguriță de condimente italiene.
Adăugați pui; întoarceți-vă pentru a acoperi cu marinată. Sigilați punga și refrigerați, întorcând puiul ocazional, cel puțin 1 oră, dar nu mai mult de 24 de ore.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Scoateți puiul din marinată; rezervați marinada.
Puneți puiul pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 10 până la 12 minute, întorcându-vă la jumătatea grătarului și perindând cu marinată din punga de plastic, până când sucul este limpede când centrul celei mai groase părți este tăiat (165F).
Într-un castron mediu, amestecați roșiile, uleiul de măsline, 1/2 linguriță condimente italiene, sare și piper.
Serviți puiul acoperit cu salsa proaspătă de roșii.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Summit-ul de Tir Cu Arcul Willamette Valley Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Summit-Ul De Tir Cu Arcul Valea Willamette Pinot Noir]()
Summit-Ul De Tir Cu Arcul Valea Willamette Pinot Noir
Foarte aromat, acest vin îmbină cu îndrăzneală o pereche de subapelări unice Willamette Valley sub un singur dop. Prezența sa se simte imediat sub forma unei arome parfumate și pătrunzătoare de fenicul, dud și anason uscat. Pe gust, Pinot Noir este ferm și viu, cu o abundență de note de mărăcini și sălbatice.Îmbinând eleganța dealurilor Dundee, mușchiul brut al dealurilor Eola-Amity și natura cu fructe întunecate a podgoriei Shea, acest vin simbolizează spiritul văii. Cu taninuri ușor ferme și o strălucire subiacentă, este un Pinot Noir plin, echilibrat și meritat deschis. Remarcabilul vintage 2018 celebrează echilibrul, textura și culoarea intensă, iar acest vin exprimă cu grijă toate cele de mai sus.