Pui Balsamic La Grătar
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Puiul Balsamic la grătar ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 183 calorii, 25g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,55 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, piper, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Pui Balsamic La Grătar, Pui Balsamic La Grătar, și Pui Balsamic La Grătar.
Instrucțiuni
Clătiți puiul și uscați-l.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar de dimensiunea unui galon.
Combinați bulionul de pui și următoarele 8 ingrediente într-un bol de amestecare.
Rezervați 1/2 cană de marinată; se toarnă marinada rămasă peste pui. Sigilați punga și refrigerați până la 24 de ore, întorcându-vă ocazional.
Pui la grătar, neacoperit, la mediu-înalt timp de 6 minute pe fiecare parte sau până când este gătit, ungând cu 1/2 cană marinată rezervată la fiecare câteva minute.