Pui Balsamic De Căpșuni

Pui Balsamic De Căpșuni
Puiul Balsamic de căpșuni este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 443 calorii, 33g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Ziua Mamei. Un amestec de piper măcinat, pătrunjel, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până scorțișoară sol ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară Răsucește ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Pui Balsamic De Căpșuni, Salată Balsamică De Pui Cu Căpșuni, și Quesadilla Balsamică De Pui Și Căpșuni.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați iaurtul, 1/2 cană oțet balsamic, zahăr, piper, scorțișoară și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Puneți jumătățile de piept de pui într-un vas de copt superficial și turnați sosul peste ele. La frigider timp de 1 oră, întorcând puiul la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De PuiJumătăți De Piept De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Răzuiește marinata de pe pieptul de pui și pune-le în uleiul încins. Se rumenesc rapid puiul pe ambele părți, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se gătește până când puiul nu mai este roz și sucurile se limpezesc, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se ia de pe foc și se lasă să se odihnească 3 minute.
5
În timp ce puiul gătește, transferați marinada într-o cratiță. Se aduce la foc mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Îndepărtați tulpinile din căpșuni și feliați subțire, astfel încât să se ventileze frumos. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
7
Feliați sânii de pui pe diagonală în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
8
Așezați pe farfurii de servire și presărați cu suc de lămâie. Lingurați aproximativ 2 linguri de marinată peste fiecare piept de pui și ventilați o căpșună feliată deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
9
Garnisiți cu o stropire de mentă proaspătă și pătrunjel. Dacă îți place cu adevărat oțetul balsamic, termină vasul cu o stropire artistică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Mentă ProaspătăMentă Proaspătă
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista