Pui balsamic cu fasole albă și spanac

Pui balsamic cu fasole albă și spanac
Pui balsamic cu fasole albă și spanac durează aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 2,42 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35 g de proteine , 12 g de grăsimi și un total de 357 de calorii . Această rețetă de la Allrecipes are 26 de fani. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de usturoi, oțet balsamic, fasole și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 93% , ceea ce este uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fasole verde cu afine, migdale și brânză de capră în glazură balsamică de smochine , fasole verde balsamică sotă cu roșii cherry și supă de fasole albă și usturoi cu spanac și prosciutto crocant și Pâine prăjită cu rozmarin-usturoi .

Instrucțiuni

1
Încinge uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați puiul și gătiți timp de 10 minute sau până când se rumenește bine pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
3
Scoateți puiul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Reduceți căldura la mediu.
5
Adăugați usturoiul în tigaie și gătiți și amestecați timp de 1 minut. Se amestecă oțetul și se gătește, răzuind bucățile rumenite de pe fundul tigaii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Amestecați supa și fasolea în tigaie și încălziți până la fierbere. Întoarceți puiul în tigaie. Reduceți căldura la mediu. Se amestecă spanacul. Acoperiți și gătiți până când puiul este gătit și spanacul este ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista