Pui ars cu cremă de muștar
Puiul ars cu cremă de muștar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 193 calorii, 25g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 1,51 USD pe porție. Dacă aveți șobolani, muștar dijon, cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până scăzut de grăsime smântână ai putea urma acest curs principal cu Tort Alimentar Înger ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Încercați Ton cu muștar cu cremă de ceapă eșalotă, Scoicile arse într-un sos de cremă de muștar Cajun, și Friptură de bandă arsă cu sos de cremă de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic grea; Lira la 1/4-inch grosime folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Presărați puiul cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați puiul; gătiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Scoateți puiul și păstrați-l cald.
Reduceți căldura la mediu; adăugați șobolani și sotati 1 până la 2 minute sau până la licitație.
Adăugați vin și răzuiți bucățile rumenite din tigaie; gătiți până când vinul aproape se evaporă.
Adăugați bulion; se aduce la fierbere la foc mediu-mare și se fierbe 2 minute sau până se reduce la aproximativ 2 linguri.
Se ia de pe foc; se amestecă muștar de piatră și Dijon și următoarele 3 ingrediente. Lingură cremă de muștar peste pui.