Pui, anghinare și fasole Cannellini Spezzatino

Pui, anghinare și fasole Cannellini Spezzatino
Pui, anghinare și Cannellini fasole Spezzatino este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 380 calorii, 20g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, frunze de dafin, tulpini de țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 3 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 66%. Încercați Pui, anghinare și fasole Cannellini Spezzatino, Salată de pui, fasole Cannellini și anghinare, și Anghinare și Cannellini Dip fasole pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o cratiță grea de 5 sau 6 litri, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați pancetta și gătiți, amestecând frecvent, până se rumenesc și crocant, aproximativ 6 până la 8 minute. Folosind o lingură cu fante, scoateți pancetta și scurgeți-o pe prosoape de hârtie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Adăugați morcovii, țelina, ceapa, usturoiul, 1 linguriță sare și 1 linguriță piper și gătiți până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute. Se amestecă bulionul de pui, busuiocul, pasta de roșii, cimbru și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
Pasta De TomatePasta De Tomate
Frunze De DafinFrunze De Dafin
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
PiperPiper
BusuiocBusuioc
CeapăCeapă
CimbruCimbru
SareSare
5
Adăugați puiul și apăsați în jos pentru a scufunda. Aduceți lichidul la foc mic. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, neacoperit, întorcând puiul și amestecând ocazional, timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
6
Adăugați anghinarea și fasolea cannellini și fierbeți până când puiul este fiert și lichidul s-a redus ușor, aproximativ 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole CannelliniFasole Cannellini
AnghinareAnghinare
Pui întregPui întreg
7
Scoateți puiul și lăsați să se răcească 5 minute. Aruncați oasele și tăiați carnea în bucăți de mușcătură. Întoarceți carnea în cratiță și fierbeți timp de 5 minute până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Scoateți frunza de dafin și aruncați-o. Condimentează spezzatino cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
9
Puneți spezzatino în boluri și garnisiți cu pancetta gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În1 h, 3 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista